Vandaag open van 09:00 tot 12:15 en 13:30 tot 18:00.

Gratis bezorging vanaf € 30,-

Voor 17:30 besteld, morgen in huis

Gratis retourneren

Foto Verstraete
  • iPhone/iPad refurbished

iPhone/iPad refurbished

Wat is Refurbished?

Refurbished is het controlerenrenoveren en schoonmaken van een product. Refurbished betekent letterlijk vanuit het Engels vertaald ‘gereviseerd’. Het zijn producten die retour zijn gekomen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn geweest van voorraad overschotten of een inruilprogramma.

Refurbished: van duur naar duurzaam!

iPhones en iPads worden steeds duurder, terwijl de innovaties juist steeds kleiner worden. Apple is inmiddels verschrikkelijk duur en helaas lang niet voor iedereen betaalbaar. Daarnaast worden er jaarlijks óók nog eens tienduizenden smartphones onnodig weggegooid en her-geproduceerd. Belachelijk, toch? Dat kan anders vinden wij! Ons grote doel is dan ook om Apple-devices binnen handbereik te krijgen van iedereen, door deze aan te bieden voor prijzen die wél betaalbaar zijn. Tegelijkertijd willen we die torenhoge elektronische afvalberg en de Co2-voetafdruk verkleinen door circulair te ondernemen. Hoe we dat doen? Refurbished!

Hoe werkt het refurbishment proces?

Alle refurbished iPhones én refurbished iPads zijn afkomstig uit de VS. Geen Chinese namaak dus. Devices uit voorraadoverschotten en inruilprogramma’s kopen wij grootschalig in. Vervolgens zorgen we ervoor dat de producten technisch betrouwbaar én voordelig verkocht kunnen worden. Hiervoor worden speciale software, professionele apparatuur en ervaren technici ingezet.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Je hebt al veel kunnen zien en lezen over wat refurbished is. Tóch wordt het nog vaak verward met tweedehands. Het verschil? Bij tweedehands weet je niet waar het product vandaan komt, hoe ermee is omgegaan en wat de technische staat is.
Het kan dus zomaar zijn dat een device er aan de buitenkant perfect uitziet, maar dat de binnenkant één en al ellende is.
Je weet dus eigenlijk nooit wat je nu precies koopt en je hebt géén kwaliteitsgarantie.
Of terwijl: goedkoop = duurkoop.
Bij ons zijn we transparant, refurbishen we op een professionele manier én beschikken we over een erkend keurmerk.
Wij hebben zelfs zoveel vertrouwen in onze kwaliteit, dat wij 2 jaar garantie geven.
Heel wat anders dan een tweedehands aankoop dus!


Maar in welke staat is mijn Refurbished Apple product?

A-grade of zo goed als nieuw.
In de markt zijn ook B & C -grade.
Wij volgen vooral de A grade.
 

Zo goed als nieuw

Een iPhone of Ipad die door ons bestempeld is als zo goed als nieuw, heeft geen enkel of zeer minimale gebruikerssporen die nauwelijks waarneembaar zijn. Op onderstaande foto's kun je zien wat wij hieronder verstaan.


Gratis bezorging vanaf € 30,-

Voor 17:30 besteld, morgen in huis

Gratis retourneren

Regelmatig cashback & promos

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×