Vandaag open van 09:00 tot 12:15 en 13:30 tot 18:00.

Gratis bezorging vanaf € 30,-

Voor 17:30 besteld, morgen in huis

Gratis retourneren

Foto Verstraete

Reflecta

Reflecta is een bekend en gerespecteerd merk dat synoniem staat voor hoogwaardige beeldvastlegging en digitalisering.
Als pionier in de wereld van scanner- en fototechnologie biedt Reflecta al tientallen jaren betrouwbare oplossingen voor fotografen, archivarissen en liefhebbers van beeldmateriaal over de hele wereld.

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege jaren 60, heeft Reflecta zich altijd toegelegd op het voldoen aan de behoeften van haar klanten door innovatieve en kwalitatieve producten te leveren. Het merk Reflecta heeft een indrukwekkend assortiment scanners ontwikkeld, waaronder dia- en filmscanners, flatbedscanners en 3D-scanners. Deze apparaten zijn ontworpen om foto's, dia's, negatieven en andere visuele herinneringen met uitzonderlijke nauwkeurigheid vast te leggen en te digitaliseren.

Een van de opvallende kenmerken van Reflecta is de constante zoektocht naar vooruitgang en het integreren van de nieuwste technologische ontwikkelingen in hun producten. Hierdoor zijn Reflecta-scanners vaak voorzien van indrukwekkende resoluties, snelle scansnelheden en gebruiksvriendelijke software, waardoor ze geschikt zijn voor zowel professionals als hobbyisten.

Het merk Reflecta heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit, en dit wordt weerspiegeld in de duurzaamheid van hun producten. Reflecta-scanners zijn gebouwd om lang mee te gaan en waardevolle herinneringen te behouden voor toekomstige generaties.

Of u nu uw oude foto's en dia's nieuw leven wilt inblazen of professionele scans nodig heeft voor uw werk, Reflecta is de naam die staat voor betrouwbaarheid, precisie en innovatie in de wereld van beeldvastlegging. Als u kiest voor Reflecta, kiest u voor de zekerheid van hoogwaardige technologie die uw visuele verhalen tot leven brengt. Het merk Reflecta is uw partner in het behouden van kostbare herinneringen en het vastleggen van de schoonheid van beelden.

Gratis bezorging vanaf € 30,-

Voor 17:30 besteld, morgen in huis

Gratis retourneren

Regelmatig cashback & promos

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×