Winkel vandaag gesloten.

Gratis bezorging vanaf € 30,-

Voor 17:30 besteld, morgen in huis

Gratis retourneren

Foto Verstraete

Peak Design

Peak Design is opgericht in juni 2010 en is gespecialiseerd op het aanbieden van professionele camera-accessoires voor fotografen.
De doorbraak van Peak Design begon eigenlijk in mei 2011 toen Peter Dering, één van de oprichters, via Kickstarter de Capture camera clip lanceerde.
Vandaag de dag is de Capture camera clip nog steeds een wereldwijd succes en compatibel met de meeste andere Peak Design producten.
Peak Design gelooft, dat waar je ook gaat of wat je ook doet, je altijd je camera bij de hand moet hebben.

De missie van Peak Design is om mensen te helpen beter transport en fysiek hun camera's te beheren.
Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor fotografen met een actieve en outdoor levensstijl.
Het team van Peak Design bestaat uit avonturiers, reizigers, ‘urban computers’, ontwerpers en fotografen.
Ze houden ervan om de prachtige wereld om ons heen vast te leggen en geloven in het juiste gereedschap voor de juiste job, maar dan wel altijd direct bij de hand. Het assortiment Peak Design bestaat inmiddels uit kwalitatief hoogwaardige: tassen, clips, draagriemen en regenhoezen.

Bij Peak Design geloven ze heel sterk, en met recht gezien de behaalde successen, dat crowdfunding de beste manier is om nieuwe producten tot leven te brengen.
Ze hebben inmiddels diverse succesvolle Kickstarter campagnes gelanceerd resulterend in meer dan 20 producten. Peak Design is echt een merk dat oplossingen biedt die voor meer dan 100% gebaseerd zijn op de wensen en verlangens van de doelgroep.
De design filosofie van Peak Design wordt gedreven vanuit ‘minder is meer’ en dat eenvoud elegantie oplevert.
Bij Peak Design luistert men heel sterk naar de input van de gebruikers.
De veelzijdigheid in het gebruik van hun producten zit daarin gebakken, zodat de producten worden gebruikt op een manier die ze nooit voorzien hadden.

Ze zijn van mening dat er altijd een betere manier is om een probleem op te lossen en dat ze nooit moeten stoppen met het proberen om hun producten te verbeteren. Niet voor niks zijn alle Peak Design producten voorzien van een levenslange garantie.

Gratis bezorging vanaf € 30,-

Voor 17:30 besteld, morgen in huis

Gratis retourneren

Regelmatig cashback & promos

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×